


Možná trochu odvážné, ale Galli Distillery se rozhodla jako základ pro svůj mandlový likér použít jablkový destilát. Následnou macerací mandlových a meruňkových jader, které dodávají likéru hořkou chuť, vzniká hořko-sladký likér, který se skvěle hodí ke kávě, dezertům nebo jen tak s kostkou ledu pro příjemné chvíle.
Bez použití umělých barviv, aromat a dochucovadel.
Galli Distillery doporučuje skladovat a konzumovat při teplotě okolo 18 °C. Při teplotách pod 10 °C může dojít k zakalení kvůli vysrážení aromatických olejů, proto likér neuchovávejte v lednici ani mrazáku, abyste si uchovali jeho plnou vůni a chuť.
Složení: jablkový destilát, voda, mandle, meruňková jádra, cukr.

GALLI DISTILLERY
je rodinný řemeslný lihovar v Dolním Podluží s více než 15 lety tradice. Vyrábí 100% přírodní destiláty bez umělých barviv a dochucovadel. Používají moderní jednokotlový destilační systém a jejich produkty zrají několik měsíců pro nejlepší chuť.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.