Strouhaný perník
Na zahuštění švestkových povidel, do rajské omáčky, černé omáčky, divočiny, na posypání ovocných knedlíků, těstovin, krupicové a vločkové kaše, do drobenky na jablečný a švestkový koláč, do štrúdlu pod jablka místo strouhanky nebo ořechů. To je jen pár možností, jak náš strouhaný perník využít.



Zahušťování a omáčky
Strouhaný perník je skvělý na zahuštění švestkových povidel, rajské a černé omáčky, nebo divočiny. Dodá jedinečnou chuť a konzistenci každému jídlu.

Sladké pokrmy a koláče
Použijte strouhaný perník na posypání ovocných knedlíků, kaší, nebo do drobenky na koláče. Ideální také do štrúdlu pod jablka místo strouhanky či ořechů. Možnosti jsou nekonečné!

Výrobce: Dubský perník s.r.o.
Složení: Pšeničná mouka, med, cukr, rostlinný tuk (rostlinné oleje - palmový, řepkový a slunečnicový v různém poměru, voda, emulgátor – slunečnicový lecitin, mono-a diglyceridy mastných kyselin, sušená syrovátka, jedlá sůl, aromata, kys.citrónová, vitamín A a D, barvivo karoten), vejce, kakao, citropasta (cukr, voda, jablečná dreň, vláknina pšeničná bez proteinů, aromatické látky přírodní a přírodně identické, zahušťovadlo E415, konzervant E202), kypřící prášek do perníku (kypřící látky E331, E500, bramb.škrob, směs koření), kypř. prášek do pečiva (kypř. látky: dihydrogendifosforečnan sodný, E500(ii), kukuřičný škrob), směs koření. SKLADUJTE V SUCHU!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.